۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور

ویژه نامه "روز زنان در ریاضیات" نشریه رادیکال دو - انجمن علمی دانشجویی ریاضی

ارسال شده در تاریخ 1402/03/02
ویژه نامه

پس از درگذشت دکتر مریم میرزاخانی، اولین بانوی برنده مدال  جهانی فیلدز، به پیشنهاد  کمیته بانوان انجمن ریاضی ایران، اتحادیه بین المللی انجمن های ریاضی جهان، روز تولد وی را روز "زنان در ریاضیات" در جهان نام گذاری نمود. از جمله دستاوردهای بنیادی این رویداد، نهادینه تر شدن جایگاه زنان در توسعه علمی کشور، علی الخصوص در دانش ژرف ریاضیات و ترغیب بانوان ریاضیدان و کشف استعدادهای بدیع در میان جامعه بانوان ریاضیدان کشور می‌باشد. لذا در همین راستا بر آن شدیم تا این شماره از فصلنامه انجمن علمی دانشجویی ریاضی دانشگاه الزهرا (س) را به "روز زنان در ریاضیات" اختصاص دهیم. امید است که گامی هرچند کوچک در راستای الهام بخضی به نوجوانان و جوانان کشو، به ویژه دختران به منظور ادامه تحصیل در حوزه ریاضیات برداریم؛ تا تاثیری ماندگار در اتقای آینده ریاضی کشور و جایگاه بسیاری از علوم دیگر به ارمغان آورد.
از علاقه منداان عزیز دعوت می‌شود برای مطالعه این نشریه به فایل زیر مراجعه کنند:

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    دانشگاه الزهرا
     تهران،خیابان ده ونک، ساختمان خوارزمی، طبقه پنجم، دانشکده علوم ریاضی
      کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982188047861+
    فاکس : 982188058470+
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.