۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۳ آذر
گزارش برگزاری جلسه آشنایی نودانشجویان ارشد گروه ریاضی
ارسال شده در تاریخ 1399/08/28
« و بگو: پروردگارا، مرا دانش افزای»

در روز دوشنبه 26 ام آبان ماه برای آشنایی دانشجویان ارشد ورودی جدید (ورودی 99) یک جلسه آشنایی با حضور استادان راهنما برگزار شد.

این جلسه آشنایی به صورت مجازی در لینک گروه ریاضی، برای دانشجویان ورودی جدید رشته ریاضی محض و ریاضی کاربردی و برای تمام گرایشها برگزار شد که دانشجویان با حضور کامل، استقبال خوبی از این برنامه داشتند.

پس از تبریک و خوش آمدگویی مدیر گروه، با معرفی گروه و اساتید، آنچه در مقطع کارشناسی ارشد مورد نیاز است از جمله تاکید بر استمرار و پیوستگی مطالعه، پرسشگری و یادگیری، شرکت در دفاع ها و سمینارها و ... با دانشجویان طرح و بر آنها تاکید شد.

با بیان اهمیت ارتباط با استاد راهنمای دوره، در خصوص مراجعه به صفحه دانشکده و دانشگاه و استفاده از شیوه نامه آموزشی نکات لازم به اشتراک گذاشته شد.

سپس از دانشجویان موفق در آزمون دکترای 99 گروه ریاضی تقدیر به عمل آمد که هر کدام با اشاره به آنچه در کارشناسی ارشد آموخته و در آزمون دکترا به کار بسته بودند، با نو دانشجویان صحبت کرده و به سوالهایشان پاسخ دادند.
سپس برای جلوگیری از تداخل مطالب، دانشجویان هر گرایش با استاد راهنما و سایر استادان گرایش مرتبط، در گروهی مجزا به طرح نکات لازم هر گرایش پرداختند و دانشجویان با اساتید گرایش خود آشنا شدند.