۱۳۹۹ دوشنبه ۱۳ مرداد
سامانه پرسش‌نامه‌ساز (پُرسا) آغاز به کار کرد
ارسال شده در تاریخ 1399/05/07
به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» سامانه پرسش‌نامه‌ساز (پُرسا) در پاسخ به نیاز پژوهشگران کشور در آسان‌سازیِ فرایند پژوهش، در نشانی PORSA.IRANDOC.AC.IR، راه‌اندازی و در دسترس همه پژوهشگران کشور گذارده شده است. پُرسا، سامانه‌ای برخط برای یاری پژوهشگران در گردآوری و تحلیل داده‌های پژوهشی با فناوری‌های نوین است. این سامانه هوشمند، در چارچوب استانداردهای روز و بر پایه نیازهای پژوهشگران ایرانی استوار است. پُرسا به پژوهشگران و سازمان‌ها و کسب‌وکارها کمک می‌کند تا پرسش‌نامه‌های خود را به آسانی بسازند و آن را در میان پاسخ‌گویان پخش کنند و داده‌های دریافت شده را در گزارش‌های گوناگون و حرفه‌ای ببینند و اگر خواستند، این داده‌ها را برای تحلیل بیشتر به نرم‌افزارهای آماری ببرند.
گفتنی است سامانه پرسش‌نامه‌ساز، توانمندی‌های بسیاری را مانند ساخت پرسش‌نامه با پرسش‌های جورواجور، پخش پرسش‌نامه و درخواست برای پاسخ‌گویی به آن، ردگیری پرسش‌نامه‌ها، دریافت پاسخ‌ها از پاسخ‌گویان، و داده‌پردازی را برای کاربران فراهم می‌کند. پُرسا توانمندی‌هایی مانند ساخت گزارش‌ها و تحلیل‌های آماری، برآورد پویای ضریب آلفای کرونباخ، نمایش نمودارهای گوناگون، و دریافت فایل «اکسل» وزن‌دار و فایل آماده برای کاربرد در نرم‌افزار آماری «اس‌پی‌اس‌اس» را در بر دارد. پُرسا همه این خدمات را برای کاربران فراهم می‌کند تا پژوهشی آسان و خوشایند را به انجام رسانند و از دستاوردهای کار خود بهره بیشتری برند.