۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۰ آذر
برگزاری مراسم تودیع و قدردانی از زحمات دکتر شمس و دکتر هادیان در دانشکده علوم ریاضی
ارسال شده در تاریخ 1398/09/05
در روز دوشنبه 4 آبان ماه 98 مراسمی جهت قدردانی از زحمات خانم دکتر شمس (رئیس سابق دانشکده) و خانم دکتر هادیان (معاون سابق آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده ) با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه ، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده علوم ریاضی برگزار شد.
در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام ا.. مجید ، خانم دکتر سلطانخواه (رئیس دانشکده علوم ریاضی ) ضمن خیر مقدم به حاضران و تشکر از حضور هیات رئیسه دانشگاه ، از زحمات خانم دکتر شمس و خانم دکتر هادیان قدردانی کردند.
ابتدا خانم دکتر ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا از زحمات و تلاش های خانم دکتر شمس (رئیس سابق دانشکده علوم ریاضی) و خانم دکتر هادیان (معاون سابق آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم ریاضی) در خصوص پیشرفت دانشکده قدردانی کردند و برای خانم دکتر سلطانخواه با توجه به توانمندی ایشان آرزوی موفقیت کردند.
همچنین اعضای هیات رئیسه دانشگاه آقای دکتر اردوخانی (معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ) ، آقای دکتر سیف برقی (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه) و خانم دکتر گلیجانی مقدم ( معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه) ضمن ایراد سخنانی از زحمات هیات رئیسه سابق دانشکده تقدیر و تشکر کردند و برای رئیس جدید نیز آرزوی توفیق روز افزون نمودند.
سپس خانم دکتر شمس (رئیس سابق دانشکده علوم ریاضی) به رئوس اقدامات انجام شده در طول تصدی ریاست شان پرداختند و از همه همکاران و کارشناسان دانشکده سپاسگزاری کردند.
خانم دکتر هادیان (معاون سابق آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم ریاضی) نیز ضمن گزارش کوتاهی از عملکرد حوزه آموزش ،از سایر همکاران تشکر کردند.
در پایان مراسم با اهدا لوح تقدیر و هدایایی از طرف دانشکده علوم ریاضی از زحمات دکتر شمس و دکتر هادیان قدردانی شد و مراسم با گرفتن عکس یادگاری خاتمه یافت.