۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۰ آذر
اختتامیه کارگاه فرآیندهای تصادفی کاربردی در دانشگاه الزهرا
ارسال شده در تاریخ 1398/09/03
آخرین جلسه کارگاه در روز پنج شنبه 30 آبان ماه با سخنرانی دکتر امین ترابی فارغ التحصیل دکتری دانشگاه کاشان با موضوع Stochastic Evolution Equations with monotone nonlinearity in Spaces آغاز شد.همچنین دکتر عرفان صلواتی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با عنوان Stochastic Processes in Mathematical Finance سخنرانی کردند و همینطور دکتر نقشینه عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر نیز با موضوع "شناسایی دست کاری قیمت سهام فقط در یک روز" سخنرانی نمودند.
پس از پذیرایی کوتاه از میهمانان گرامی ، در ادامه جلسه دکتر مقداد میرابراهیمی فارغ التحصیل دکتری دانشگاه پوآتیه فرانسه با عنوان Interacting Reinforced Stochastic Processes: Synchronization and Fluctuation به سخنرانی پرداختند، پس از ایشان دکتر خزلی عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس با موضوع Large Scale Properties of Infinite Graphs سخنرانی کردند و در پایان دکتر ساروز رضایی فارغ التحصیل دکتری دانشگاه مازندران با عنوان A new approch for time series analysis سخنرانی نمودند.
نهایتا با تشکر دکترزنگنه و دکتر سلطانی از برگزار کنندگان بیست و یکمین کارگاه فرایندهای تصادفی و همچنین با سپاسگزاری از دانشکده علوم ریاضی دانشگاه الزهرا و خرسند از آنکه موضوعات مهم و کاربردی مورد بحث و چالش قرار گرفت آخرین روز کارگاه نیز به پایان رسید.