۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ آذر
برگزاری دهمین نمایشگاه کار دانشگاه شریف
ارسال شده در تاریخ 1398/07/10
یکی از بسترهایی که شانس استخدام کارجویان متخصص را افزایش می دهد، حضور در نمایشگاه های کار است. نمایشگاه کار به شما این امکان را میدهد که با مدیران جذب و استخدام سازمانهای معتبر، ملاقاتی حضوری داشته و بدین ترتیب راهی برای ورود به سازمان مد نظرتان پیدا کنید. دهمین نمایشگاه کار دانشگاه شریف از 14 تا 16 مهر در سالن استاد جباری دانشگاه شریف با ارائه بیش از 500 فرصت‌ شغلی متنوع در بیش از 35 سازمان معتبر کشور از جمله ایرانسل، علی بابا، اسنپ، همکاران سیستم،رهنما، توسن، ارکید فارمد، بیمه سامان،اسنپ فود، شرکت خدمات انفورماتیک و کارگزاری مفید برگزار می گردد.
بازدید از این نمایشگاه برای عموم متخصصین رایگان، ولی نیازمند ثبت نام است.

سالن استاد جباری دانشگاه صنعتی شریف

14 تا 16 مهر 98، ساعت 9:30 الی 16:30

🔸بازدید از نمایشگاه کار، برای همه متخصصین آزاد و رایگان می باشد و فقط نیازمند ساخت رزومه در جاب ویژن است. ثبت نام در لینک زیر:
                                                                                                                                 ‏bit.ly/2D69Ifc