برگزاری مراسم افتتاحیه دومین کارگاه یادگیری مسئله محور

برگزاری مراسم افتتاحیه دومین کارگاه یادگیری مسئله محور

25 08 2019 00:00
کد خبر : 12572457
تعداد بازدید : 1

در تاریخ دوم شهریور ماه 1398، دومین کارگاه یادگیری مسئله محور با مشارکت دانشکده علوم ریاضی دانشگاه الزهرا و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با برگزاری مراسم افتتاحیه رسما آغاز شد. در این مراسم که جناب آقای دکتر نیسی مدیر کل محترم دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم، جناب آقای دکتر بیرنگ معاون محترم همکاری های بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مسئولین محترم پژوهشگاه نیرو، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، ستاد نانوی معاونت علمی-فناوری ریاست جمهوری و کانون معماران معاصر و همچنین مسئولین و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه های الزهرا و صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و پذیرفته شدگان این دوره شرکت داشتند، ابتدا خانم دکتر شمس رییس محترم دانشکده علوم ریاضی پس از ارائه تاریخچه مختصری از این شیوه نوین آموزشی، به معرفی این متد پرداخته و به چگونگی پیاده سازی این متد در سال گذشته در دانشگاه الزهرا اشاره کردند. سپس در خصوص مراحل آماده سازی تیمی از اساتید و دانشجویان دو دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و الزهرا برای اجرای دومین دوره توضیحاتی ایراد فرمودند و از دست اندرکاران این کارگاه بخصوص سازمان های همکار قدردانی کردند. ایشان در پایان از این روش به عنوان راه حلی برای ارتباط دانشگاه با صنعت و حرکت به سوی دانشگاههای کارآفرین یاد کردند.
پس از آن جناب آقای دکتر عمیدپور عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و مشاور رییس پژوهشگاه نیرو ضمن ابراز خرسندی از همکاری دو دانشگاه، پیاده سازی این شیوه نوین آموزشی در ایران را از نظر ارتباط جامعه و دانشگاه بسیار سودمند ارزیابی کردند. سپس ضمن تشکر از برگزاری چنین دوره ای، ابراز امیدواری کردند که دانشجویان در پایان دوره علاوه بر دست یابی به نتایج خوب، در زمینه مهارت های شغلی نیز پیشرفت کنند.
پس از پایان مراسم افتتاحیه، مسئولین سازمان های همکار به ارائه مسائل خود پرداخته و با دانشجویان به بحث و تبادل نظر پرداختند. پس از آن آقای دکتر امیراصلانی از طریق اسکایپ توضیحات کاملی در خصوص نحوه اجرای این کارگاه برای دانشجویان ارائه کردند و دانشجویان با توجه به علاقه مندی در گروه ها تقسیم شدند و کار تحقیقاتی خود را آعاز کردند.
این کارگاه با حضور سازمان های همکار ( پژوهشگاه نیرو ، ریاست جمهوری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ، کانون معماران معاصر ، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و دانشکده علوم زیستی دانشگاه الزهراء) و شتاب دهنده ها تا شانزدهم شهریور ادامه خواهد داشت.