۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۵ مهر
برگزاری اختتامیه دومین کارگاه یادگیری مسئله محور و ارائه نتایج تیمها
ارسال شده در تاریخ 1398/06/23
دومین کارگاه یادگیری مسئله محور با مشارکت دانشکده علوم ریاضی دانشگاه الزهرا و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی که دوم‌شهریور 1398 آغاز شده بود، شانزدهم شهریور با ارائه نتایج توسط دانشجویان شرکت کننده به پایان رسید.
در این دوره شش مسئله از سازمان های مختلف مطرح شد و پذیرفته شدگان این کارگاه در شش تیم به مدت دو‌هفته به مطالعه مسئله خود پرداختند. عناوین این مسائل که از سوی پژوهشگاه نیرو، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرتهران، کانون معماران معاصر، سنادنانوی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و دانشکده علوم زیستی دانشگاه الزهرا مطرح شده بود، عبارتند از:
- مسطح سازی بهینه‌ی سازه‌ها و معماری نوین
- نحوه‌ی اجرای فرایند تخلیه‌ی امن اضطراری در محلات شهر تهران
- رصد هوشمند روندهای جهانی فناوری نانو در حوزهی مواد شوینده
- قیمت‌گذاری پایدار و عادلانه‌ی برق در بخش خانگی
- طراحی روش‌های تولید انرژی از منابع روستایی
- مدلسازی نرخ تجزیه‌ی میکروبی پلاستیک در محیط چند عاملی

در این دوره 31 دانشجو پذیرفته شدند و در مدت 12 روز به صورت تمام وقت به مطالعه مسائل پرداختند. همچنین 10 هیات علمی از دو دانشگاه الزهرا و صنعتی خواجه نصیر در برگزاری این دوره ایفای نقش کرده و در مجموع 96 ساعت تدریس توسط 18 متخصص از سازمانهای طراح مسئله و اعضای هیات علمی دو دانشگاه صورت گرفت.
در پایان دوره و در روز اختتامیه این کارگاه، گروهها در حضور منتورهای سازمانها نتایج خود را ارائه کرده و طراحان مسئله ضمن ابراز خرسندی از اقدام صورت گرفته توسط دو دانشگاه و ابراز رضایت از نتایج مطالعات انجام گرفته، در خصوص راه حلهای ارائه شده، نظرات تخصصی خود را مطرح کردند.
در پایان مراسم اختتامیه، مسئولین برگزاری این دوره، از برگزاری سومین کارگاه یادگیری مسئله محور در تیرماه 1399 با مشارکت دو دانشگاه خبر دادند.