۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۳ آبان
مراسم گرامیداشت روز کارمند و تجلیل از کارکنان نمونه دانشگاه
ارسال شده در تاریخ 1398/06/09
مراسم ویژه روز کارمند با حضور ریاست محترم دانشگاه و سایر مسئولین دانشگاه روز چهارشنبه 6 شهریور 1398 ساعت 9:30 الی 12:30 در سالن نور مرکز همایش های بین المللی دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم دکتر ملانظری ریاست دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات کارمندان بر موثر بودن ایشان در انگیزه بخشی دانشجویان به ویژه دانشجویان جدیدالورود تاکید داشتند.
دکتر علی رحمانی معاون اداری و مالی دانشگاه از تلاش های کارمندان قدردانی نموده و ضمن اشاره بر تاثیر عملکرد کارمندان بر رتبه بندی های مختلف دانشگاه مشارکت حداکثری کارمندان در ارائه ایده های راهگشا جهت بهبود انجام امور دانشگاه را خواستار شدند.
دکتر خدیور مطالب خود را درخصوص اهداف سامانه تکریم ارباب رجوع و اهمیت آن در ارائه نظرات دقیق تر و جامع تر درخصوص فرایندها و افراد دانشگاه ارائه نمودند.
در این مراسم از کارمندان نمونه و شایسته تقدیر، بخش های مختلف دانشگاه تقدیرشد. گفتنی است از آقای رجبی به عنوان کارمند ایثارگر و آزاده هشت سال دفاع مقدس تجلیل شایسته ای به عمل آمد و همچنین ازسرکارخانم مهناز پندی (کارشناس مسئول آموزش دانشکده علوم ریاضی) به عنوان کارمند نمونه تقدیر شد.
دانشکده علوم ریاضی ضمن عرض تبریک ، موفقیت و بهروزی روز افزون این عزیزان را از درگاه باریتعالی خواستار است.